Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » San Demetrio London

San Demetrio London

02/04/2022 | Flixfilm

San Demetrio London på Netflix

Produktionsår: 1943
Genre: Adventure, Drama, War
Instruktion: Charles Frend, Robert Hamer
Skuespillere: Arthur Young, Walter Fitzgerald, Ralph Michael
Spilletid: 104 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En gruppe handlekraftige sømænd står over for den umulige opgave at sejle et britisk olietankskib hjem under 2. verdenskrig, men de nægter at give op.

San Demetrio London havde premiere på Netflix Danmark den 2. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til San Demetrio London på YouTube.Se San Demetrio London på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om San Demetrio London ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at San Demetrio London stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame San Demetrio London, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til San Demetrio London er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar