Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » San Pietro

San Pietro

31/03/2017 | Flixfilm

Se San Pietro på Netflix

Indspilningsår: 1945
Genre: Documentary, Short, War
Instruktør: John Huston
Skuespillere: Mark W. Clark, John Huston
Spilletid: 32 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Da de allierede invaderer Italien, bliver byen San Pietro i Liri-dalen et eksempel på det brutale resultat af krig for både soldater og civile.


Se San Pietro på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSan Pietro havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om San Pietro ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til San Pietro herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til San Pietro er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at San Pietro stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar