Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sanctuary

Sanctuary

04/05/2023 | Flixfilm

Sanctuary på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Drama, Sport
Instruktion: N/A
Skuespillere: Eugene Ko, Willis Chung, Earl Baylon
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.7

Handling: En hård og desperat ung mand bliver sumobryder og henrykker sine fans med sin frække attitude, der samtidigt skaber ravage i den meget traditionsbundne branche.Se Sanctuary på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Sanctuary (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sanctuary på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Sanctuary (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sanctuary (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sanctuary, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sanctuary er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar