Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sand Castle

Sand Castle

21/04/2017 | Flixfilm

Se Sand Castle på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, War
Instruktør: Fernando Coimbra
Skuespillere: Henry Cavill, Nicholas Hoult, Tommy Flanagan, Logan Marshall-Green
Spilletid: 113 min
Land: USA
Sprog: English, Arabic
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Efter invasionen af Irak i 2003 bliver en tøvende soldats deling sendt på en farlig mission for at reparere en fjendtlig landsbys vandsystem.


Se Sand Castle på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSand Castle havde premiere på Netflix Danmark den 21. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sand Castle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sand Castle herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sand Castle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sand Castle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar