Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sandheden Om Mænd

Sandheden Om Mænd

01/12/2020 | Flixfilm

Sandheden Om Mænd på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Mads flytter i hus med Marie, men bliver pludselig ramt af tvivl. Er dette meningen med livet? Så han flytter ud igen og starter en desperat jagt på de store drømme.

Sandheden Om Mænd havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sandheden Om Mænd på YouTube.Se Sandheden Om Mænd på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sandheden Om Mænd ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sandheden Om Mænd stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sandheden Om Mænd, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sandheden Om Mænd er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar