Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sandheden Om Mænd

Sandheden Om Mænd

20/12/2013 | Flixfilm

Se Sandheden Om Mænd på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Mads flytter i hus med Marie, men bliver pludselig ramt af tvivl. Er dette meningen med livet? Så han flytter ud igen og starter en desperat jagt på de store drømme.


Se Sandheden Om Mænd på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSandheden Om Mænd havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sandheden Om Mænd ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sandheden Om Mænd herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sandheden Om Mænd er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sandheden Om Mænd stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar