Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sandheden om Rødhætte 2

Sandheden om Rødhætte 2

30/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Sandheden om Rødhætte 2 på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Efter at have afsluttet tophemmelig træning går den iltre heltinde Rødhætte sammen med den frygtløse reporter Ulven for at efterforske Hans og Gretes forsvinden.


Se Sandheden om Rødhætte 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sandheden om Rødhætte 2 havde premiere på Netflix Danmark den 30. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sandheden om Rødhætte 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sandheden om Rødhætte 2 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sandheden om Rødhætte 2 er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sandheden om Rødhætte 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar