Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sandheden om Rødhætte 2

Sandheden om Rødhætte 2

30/12/2013 | Flixfilm

Se Sandheden om Rødhætte 2 på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Efter at have afsluttet tophemmelig træning går den iltre heltinde Rødhætte sammen med den frygtløse reporter Ulven for at efterforske Hans og Gretes forsvinden.


Se Sandheden om Rødhætte 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSandheden om Rødhætte 2 havde premiere på Netflix Danmark den 30. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sandheden om Rødhætte 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sandheden om Rødhætte 2 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sandheden om Rødhætte 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sandheden om Rødhætte 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar