Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sandokan

19/10/2022 | Flixfilm

Sandokan på Netflix

Produktionsår: 1995
Genre: Animation, Family
Instruktion: Claudio Biern Boyd
Skuespillere: Stephen Bent, Steve Edwin, Richard Garnett
Spilletid: 75 min
Land: Spain
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Prins Sandokan, der nu er pirat, drager til søs og kæmper mod skurke, så han kan vende hjem og generobre sin trone.

Sandokan havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sandokan på YouTube.Se Sandokan på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Sandokan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sandokan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sandokan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sandokan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar