Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sand Storm

Sand Storm

15/12/2016 | Flixfilm

Se Sand Storm på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama
Instruktør: Elite Zexer
Skuespillere: Lamis Ammar, Ruba Blal, Hitham Omari, Khadija Al Akel
Spilletid: 87 min
Land: Israel, Germany, France
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Da en beduinsk stammeleder gifter sig med kone nummer to, raser hans første kone over statusændringen, mens hans datter forfølger sine drømme om at leve sit eget liv.


Se Sand Storm på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSand Storm havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sand Storm ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sand Storm herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sand Storm er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sand Storm stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar