Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sand Storm

Sand Storm

15/12/2016 | Flixfilm

Sand Storm på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Drama
Instruktion: Elite Zexer
Skuespillere: Lamis Ammar, Ruba Blal, Hitham Omari
Spilletid: 87 min
Land: Israel, Germany, France
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Da en beduinsk stammeleder gifter sig med kone nummer to, raser hans første kone over statusændringen, mens hans datter forfølger sine drømme om at leve sit eget liv.

Sand Storm havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sand Storm på YouTube.Se Sand Storm på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Sand Storm ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sand Storm stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sand Storm, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sand Storm er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar