Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Sandy Wexler’ bliver den tredje Netflix-film fra Adam Sandler

‘Sandy Wexler’ bliver den tredje Netflix-film fra Adam Sandler

21/07/2016 | Flixfilm

adam sandler sandy wexler netflixNu er der endelig kommet nye oplysinger om Adam Sandlers næste Netflix-film, der vil blive den tredje ud af i alt fire film han skal lave eksklusivt til Netflix. Filmen hedder Sandy Wexler og har (naturligvis) Adam Sandler og Oscar-vinderen Jennifer Hudson i hovedrollerne. Det skriver det amerikanske medie The Hollywood Reporter.

Filmen, der foregår i 90’erne, omhandler en talent manager (Sandler), som arbejder i Los Angeles og repræsenterer en gruppe excentriske klienter i showbusiness. Hans ego bliver dog sat på prøve da han forelsker sig i sin nyeste klient; den talentfulde sangerinde Courtney Clarke (Hudson) som han opdagede i en forlystelsespark.

Baseret på ovenstående synopsis er det ikke umiddelbart til at sige om Sandy Wexler bliver en klassisk falde-på-halen-komedie fra Adam Sandler eller om den vil være mere sammenlignelig med hans romantiske komedier som The Wedding Singer, Blended og 50 First Dates.

Jennifer Hudson medvirkede i American Idol i 2002 hvilket kickstartede hendes karriere som sanger og skuespiller. Højdepunktet kom da Hudson medvirkede i Dreamgirls fra 2006 hvor hun blev belønnet med en Oscar for bedste kvindelige birolle.

LÆS OGSÅ:   Tredje og sidste sæson af 'Vikings: Valhalla' får snart premiere

Filmen er instrueret af Steven Brill. Manden bag bl.a. Walk of Shame fra 2014, samt Little Nicky, Mr. Deeds og The Do-Over, som var den seneste eksklusive Netflix-film fra Adam Sandler i hovedrollen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sandy Wexler vil som tidligere nævnt blive den tredje film fra den amerikanske komiker, der får eksklusiv premiere på streamingtjenesten Netflix. Adam Sandler og Netflix har indgået en aftale om at Sandler skal lave fire film, der udelukkende vil kunne ses på Netflix. To film i aftalen har allerede haft premiere; The Ridiculous 6 og The Do-Over. Begge film, som har været blandt de mest sete på Netflix ved udgivelsen.

Sandy Wexler får premiere på Netflix Danmark i 2017.
Skriv kommentar