Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sandy Wexler

Sandy Wexler

14/04/2017 | Flixfilm

Se Sandy Wexler på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktion: Steven Brill
Skuespillere: Adam Sandler, Jennifer Hudson, Kevin James
Spilletid: 130 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Da en uheldig, men dedikeret talentspejder laver en kontrakt med sin første talentfulde klient, får han endelig succes.

Sandy Wexler havde premiere på Netflix Danmark den 14. april, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Sandy Wexler på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sandy Wexler ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sandy Wexler stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sandy Wexler, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sandy Wexler er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Sandy Wexler

  1. Lone - kl. 16:05, 23-04-2017:

    Sød og uforpligtende film. karikatur af et hollywood miljø og de mennesker der findes bag. Både sød, vrøvlet og sørgmodig på en gang. En fin søndag eftermiddag film. Som trods alt sætter lidt tanker igang om hvordan mennesker behandler hinanden og hvordan lidt venlighed og kærlighed giver positivt tilbage.
    Filmen er ikke noget højt ravende finkulturelle fis, bare en sød og sjov Sandler film på det niveau der er forventeligt.
    3,5 lysende stjerne herfra.

    Skriv kommentar