Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sandy Wexler

14/04/2017 | 1 kommentar

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Steven Brill
Skuespillere: Adam Sandler, Jennifer Hudson, Kevin James, Colin Quinn
Spilletid: 130 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 5.1

Resumé: Da en uheldig, men dedikeret talentspejder laver en kontrakt med sin første talentfulde klient, får han endelig succes.


Se Sandy Wexler på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sandy Wexler havde premiere på Netflix Danmark den 14. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sandy Wexler ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sandy Wexler herunder:Fra premieredatoen (14. april, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Sandy Wexler er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Sandy Wexler stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til Sandy Wexler

  1. Lone - kl. 16:05, 23-04-2017:

    Sød og uforpligtende film. karikatur af et hollywood miljø og de mennesker der findes bag. Både sød, vrøvlet og sørgmodig på en gang. En fin søndag eftermiddag film. Som trods alt sætter lidt tanker igang om hvordan mennesker behandler hinanden og hvordan lidt venlighed og kærlighed giver positivt tilbage.
    Filmen er ikke noget højt ravende finkulturelle fis, bare en sød og sjov Sandler film på det niveau der er forventeligt.
    3,5 lysende stjerne herfra.

    Skriv kommentar