Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sandy Wexler

Sandy Wexler

14/04/2017 | Flixfilm

Se Sandy Wexler på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Steven Brill
Skuespillere: Adam Sandler, Jennifer Hudson, Kevin James, Colin Quinn
Spilletid: 130 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: Da en uheldig, men dedikeret talentspejder laver en kontrakt med sin første talentfulde klient, får han endelig succes.


Se Sandy Wexler på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSandy Wexler havde premiere på Netflix Danmark den 14. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sandy Wexler ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sandy Wexler herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sandy Wexler er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sandy Wexler stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Sandy Wexler

  1. Lone - kl. 16:05, 23-04-2017:

    Sød og uforpligtende film. karikatur af et hollywood miljø og de mennesker der findes bag. Både sød, vrøvlet og sørgmodig på en gang. En fin søndag eftermiddag film. Som trods alt sætter lidt tanker igang om hvordan mennesker behandler hinanden og hvordan lidt venlighed og kærlighed giver positivt tilbage.
    Filmen er ikke noget højt ravende finkulturelle fis, bare en sød og sjov Sandler film på det niveau der er forventeligt.
    3,5 lysende stjerne herfra.

    Skriv kommentar