Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Saneamento Básico, O Filme

Saneamento Básico, O Filme

10/09/2016 | Flixfilm

Se Saneamento Básico, O Filme på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da de opdager, at deres by mangler penge til et kloaksystem, beslutter brasilianske landsbyboere sig for at lave en kort sci-fi-monsterfilm om problemet.


Se Saneamento Básico, O Filme på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSaneamento Básico, O Filme havde premiere på Netflix Danmark den 10. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Saneamento Básico, O Filme ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Saneamento Básico, O Filme herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Saneamento Básico, O Filme er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Saneamento Básico, O Filme stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar