Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Saneamento Básico, O Filme

Saneamento Básico, O Filme

10/09/2016 | Ingen kommentarer

Se Saneamento Básico, O Filme på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da de opdager, at deres by mangler penge til et kloaksystem, beslutter brasilianske landsbyboere sig for at lave en kort sci-fi-monsterfilm om problemet.


Se Saneamento Básico, O Filme på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Saneamento Básico, O Filme havde premiere på Netflix Danmark den 10. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Saneamento Básico, O Filme ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Saneamento Básico, O Filme herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Saneamento Básico, O Filme er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Saneamento Básico, O Filme stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar