Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Sangeren Drake og Netflix laver nye afsnit af ‘Top Boy’

Sangeren Drake og Netflix laver nye afsnit af ‘Top Boy’

12/11/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har købt rettighederne til den britiske drama-serie ‘Top Boy’, som følger to pushere/narkotikasælgere i London, og vil lave nye afsnit.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Seriens to første sæsoner – og de hidtil eneste – kan findes på Netflix Danmark, men nu vil Netflix som sagt lave en ny sæson bestående af 10 helt nye afsnit, der vil blive skrevet af Ronan Bennett, som også var den kreative kraft bag seriens oprindelse. Ronan har desuden slået sig sammen med sangeren og entertaineren Drake, som blandt andet kendes for hittet ‘Hotline Bling’, der på nuværende tidspunkt er blevet afspillet over 1,3 milliarder gange på Youtube!

Der kommer dog til at gå et stykke tid før man kan kaste sig over de nye afsnit, da premieredatoen i pressemeddelelsen er angivet til at være i 2019.

Artiklen fortsætter under annoncen

De nye episoder samler op på Dushane (Ashley Walters), der vender tilbage til sit hjem i London for at genvinde sin magt i det kriminelle, men meget lukrative narkotika marked. Han slår sig sammen med sin spirituelle bror Sully (Kane Robinson), der netop er kommet ud af fængsel. Magtkampen bliver dog ikke ligetil, da der er kommet en ny hensynsløs bandeleder til området, da ikke mener at byen er stor nok til dem alle.

LÆS OGSÅ   Nyt på Netflix (Uge 16 – 2021)

“Vi kunne ikke være mere begejstrede på vegne af vores Netflix-medlemmer rundt omkring i verden og den nye generation af fans, der får mulighed for at opleve serien ‘Top Boy’s autentiske, rå og virkelige verden”, siger Cindy Holland, Vice President, Original Content hos Netflix. “Drake kontaktede os for flere måneder siden med en idé om at bringe denne serie til live igen og vores kreative hold var helt med på den!”

Se Top Boy på Netflix Danmark. Sæson 3 kommer i 2019.    Skriv kommentar