Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sangeren fra Mexico

Sangeren fra Mexico

27/03/2022 | Flixfilm

Sangeren fra Mexico på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En berømt sanger nægter at optræde i Mexico, og efterfølgende opdager hans impresario en ung basker med en lovende stemme og lægger planer om at erstatte stjernen.

Sangeren fra Mexico havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sangeren fra Mexico på YouTube.Se Sangeren fra Mexico på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Sangeren fra Mexico ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sangeren fra Mexico stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sangeren fra Mexico, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sangeren fra Mexico er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar