Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » SanPa: Sins of the Savior

SanPa: Sins of the Savior

30/12/2020 | Flixfilm

Se SanPa: Sins of the Savior på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, Crime, History
Instruktør: N/A
Skuespillere: Vincenzo Andreucci, Antonio Boschini, Fabio Cantelli, Walter Delogu
Spilletid: N/A
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Under en heroinkrise tog Vincenzo Muccioli sig af misbrugerne, og det gjorde ham højt elsket i offentligheden – selv da anklager om vold begyndte at komme frem.

SanPa: Sins of the Savior (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se SanPa: Sins of the Savior på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om SanPa: Sins of the Savior (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at SanPa: Sins of the Savior (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame SanPa: Sins of the Savior, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til SanPa: Sins of the Savior er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar