Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Santa Clarita Diet’ vender tilbage med flere kannibalistiske eventyr

‘Santa Clarita Diet’ vender tilbage med flere kannibalistiske eventyr

11/05/2018 | Flixfilm

Den amerikanske komedieserie fra Netflix; ‘Santa Clarita Diet’ hvor Drew Barrymore spiser sig igennem adskillige mennesker, vender tilbage i 2019 med en helt ny sæson.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Den kommende tredje sæson af ‘Santa Clarita Diet’, som også har Timothy Olyphant i front, bliver på 10 episoder og foruden førnævnte vender alle på den primære rolleliste tilbage.

I serien bliver en forstads ramt af vanskeligheder da hustruen Shiela (Drew Barrymore) af mystiske omstændigheder bliver til en levende død, som dermed får smag for menneskekød. Manden Joel (Timothy Olyphant) og datteren Abby (Liv Hewson) kommer derfor på en svær opgave, da de på bedste vis skal forhindre at Shiela dræber og spiser alle i deres nabolag.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Santa Clarita Diet’ sæson 2 havde premiere den 23. marts og annonceringen om den forestående forsættelse kommer således blot lidt over en måned efter premieren.

LÆS OGSÅ   De 10 mest sete Netflix-serier nogensinde

Flixfilm anmeldte anden sæson af serien, hvor anmelder Michael Larsen kvitterede med 4 stjerner og skrev;

“Anden sæson af ‘Santa Clarita Diet’ forsætter det samme spor fra første sæson med rigelige mængder af plat humor og klam splat. Man føler sig godt underholdt af den ekstreme husmor som zombie-historie og de bizarre påfund, men friskheden fra den første omgang er der ikke meget af og heller ikke den store udvikling i historien.”

Det amerikanske medie Deadline mener at vide, at serien er blandt de mest populære komedier på streamingtjenesten Netflix.

Se ‘Santa Clarita Diet‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar