Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Santa Clarita Diet

Santa Clarita Diet

29/03/2019 | Flixfilm

Se Santa Clarita Diet på Netflix

Produktionsår: 2017–2019
Genre: Comedy, Horror
Instruktion: N/A
Skuespillere: Drew Barrymore, Timothy Olyphant, Liv Hewson
Spilletid: 30 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: De er helt almindelige ejendomsmæglere gift med hinanden, indtil hun kommer ud for en dramatisk forandring, der sender dem mod død og ødelæggelse. På en god måde.

Santa Clarita Diet (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Santa Clarita Diet på NetflixAnmeldelse: Santa Clarita Diet

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Santa Clarita Diet (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Santa Clarita Diet (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Santa Clarita Diet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Santa Clarita Diet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar