Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Santa Clarita Diet

Santa Clarita Diet

29/03/2019 | Flixfilm

Se Santa Clarita Diet på Netflix

Indspilningsår: 2017–2019
Genre: Comedy, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Drew Barrymore, Timothy Olyphant, Liv Hewson, Skyler Gisondo
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: De er helt almindelige ejendomsmæglere gift med hinanden, indtil hun kommer ud for en dramatisk forandring, der sender dem mod død og ødelæggelse. På en god måde.


Se Santa Clarita Diet på Netflix

Anmeldelse: Santa Clarita Diet

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSanta Clarita Diet (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Santa Clarita Diet (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Santa Clarita Diet herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Santa Clarita Diet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Santa Clarita Diet (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar