Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Santa in Training

Santa in Training

01/03/2021 | Flixfilm

Santa in Training på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Family
Instruktion: Christian Vogeler
Skuespillere: Antonio Sabato Jr., Roberto Escobar, Julio Iglesias Jr.
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.9

Handling: To nisser bliver udsendt fra Nordpolen for at oplære den næste julemand, men den udvalgte mand er gnaven og hader julen.

Santa in Training havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Santa in Training på YouTube.Se Santa in Training på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Santa in Training ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Santa in Training stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Santa in Training, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Santa in Training er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar