Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Santa Pac’s Merry Berry Day

Santa Pac’s Merry Berry Day

01/11/2016 | Flixfilm

Santa Pac’s Merry Berry Day på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Pac vil gøre Berry-dagen til den lykkeligste dag nogen sinde ved at løse et mysterium om sine forældre og ødelægge Betrayus' plan om at fange Santa Pac.

Santa Pac’s Merry Berry Day havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Santa Pac’s Merry Berry Day på YouTube.Se Santa Pac’s Merry Berry Day på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Santa Pac’s Merry Berry Day ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Santa Pac’s Merry Berry Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Santa Pac’s Merry Berry Day, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Santa Pac’s Merry Berry Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar