Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Santa Pac’s Merry Berry Day

Santa Pac’s Merry Berry Day

01/11/2016 | Ingen kommentarer

Se Santa Pac’s Merry Berry Day på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Pac vil gøre Berry-dagen til den lykkeligste dag nogen sinde ved at løse et mysterium om sine forældre og ødelægge Betrayus' plan om at fange Santa Pac.


Se Santa Pac’s Merry Berry Day på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Santa Pac’s Merry Berry Day havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Santa Pac’s Merry Berry Day ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Santa Pac’s Merry Berry Day herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Santa Pac’s Merry Berry Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Santa Pac’s Merry Berry Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar