Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Santa Sangre

Santa Sangre

11/09/2022 | Flixfilm

Santa Sangre på Netflix

Produktionsår: 1989
Genre: Drama, Horror, Thriller
Instruktion: Alejandro Jodorowsky
Skuespillere: Axel Jodorowsky, Blanca Guerra, Guy Stockwell
Spilletid: 123 min
Land: Mexico, Italy
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: I denne intense, hallucinationsfyldte thriller hjælper en traumatiseret ung mand sin hævngerrige mor, som mangler begge arme, med et grusomt dræbertogt.

Santa Sangre havde premiere på Netflix Danmark den 11. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Santa Sangre på YouTube.Se Santa Sangre på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Santa Sangre ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Santa Sangre stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Santa Sangre, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Santa Sangre er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar