Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Santana

28/08/2020 | Flixfilm

Se Santana på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Action
Instruktør: Maradona Dias Dos Santos, Chris Roland
Skuespillere: Paulo Americano, Terence Bridgett, Amanda Brown, Tamer Burjaq
Spilletid: 106 min
Land: South Africa, Angola
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.9

Beskrivelse: To brødre – den ene narkobetjent og den anden general – finder endelig frem til den narkobaron, der myrdede deres forældre flere årtier tidligere.


Se Santana på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Santana havde premiere på Netflix Danmark den 28. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Santana ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Santana:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Santana er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Santana stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar