Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Santana

28/08/2020 | Flixfilm

Se Santana på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Maradona Dias Dos Santos, Chris Roland
Skuespillere: Paulo Americano, Dalton Borralho, Terence Bridgett
Spilletid: 106 min
Land: South Africa, Angola
Sprog: Portuguese, English
IMDb-karakter: 3.8

Handling: To brødre – den ene narkobetjent og den anden general – finder endelig frem til den narkobaron, der myrdede deres forældre flere årtier tidligere.

Santana havde premiere på Netflix Danmark den 28. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Santana på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Santana ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Santana stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Santana, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Santana er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar