Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Santa’s Slay

Santa’s Slay

04/03/2015 | Flixfilm

Se Santa’s Slay på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktør: Terry Zwigoff
Skuespillere: Billy Bob Thornton, Tony Cox, Brett Kelly, Lauren Graham
Spilletid: 92 min
Land: Germany, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Da et tabt væddemål med en engel udløber, spreder Skt. Nick lidt julefrygt, da han laver en helt speciel ønskeseddel og slipper sin indre dæmon løs.


Se Santa’s Slay på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSanta’s Slay havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Santa’s Slay ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Santa’s Slay herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Santa’s Slay er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Santa’s Slay stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar