Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Santa’s Slay

Santa’s Slay

04/03/2015 | Flixfilm

Santa’s Slay på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: Terry Zwigoff
Skuespillere: Billy Bob Thornton, Bernie Mac, Lauren Graham
Spilletid: 92 min
Land: Germany, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Da et tabt væddemål med en engel udløber, spreder Skt. Nick lidt julefrygt, da han laver en helt speciel ønskeseddel og slipper sin indre dæmon løs.

Santa’s Slay havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Santa’s Slay på YouTube.Se Santa’s Slay på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Santa’s Slay ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Santa’s Slay stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Santa’s Slay, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Santa’s Slay er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar