Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Santo

16/09/2022 | Flixfilm

Santo på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Victoria Guerra, Raúl Arévalo, Greta Fernández
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish, Portuguese
IMDb-karakter: N/A

Handling: To betjente på hver sin side af Atlanten indleder en desperat jagt på en ond international narkohandler, hvis ansigt aldrig er blevet afsløret.

Santo (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Santo på YouTube.Se Santo på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Santo (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Santo (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Santo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Santo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar