Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sara Baras, All Her Voices

Sara Baras, All Her Voices

23/11/2022 | Flixfilm

Sara Baras, All Her Voices på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary, Biography
Instruktion: Pepe Andreu, Rafael Moles
Skuespillere: Sara Baras, Concha Baras, Tim Ries
Spilletid: 91 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Den kendte flamencodanser Sara Baras' passion vækkes til live i denne dokumentar, der følger hendes forberedelser til en forestilling, der hylder kunstformens historie.Se Sara Baras, All Her Voices på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Sara Baras, All Her Voices havde premiere på Netflix Danmark den 23. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sara Baras, All Her Voices på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Sara Baras, All Her Voices ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sara Baras, All Her Voices stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sara Baras, All Her Voices, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sara Baras, All Her Voices er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar