Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sarah Cooper: Everything’s Fine

Sarah Cooper: Everything’s Fine

27/10/2020 | Flixfilm

Sarah Cooper: Everything’s Fine på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Komikeren Sarah Cooper, der blev kendt for at mime til Trumps taler, tackler politik, race og andre letbenede emner i en sketch-special, der er fyldt med kendte gæster.

Sarah Cooper: Everything’s Fine havde premiere på Netflix Danmark den 27. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sarah Cooper: Everything’s Fine på YouTube.Se Sarah Cooper: Everything’s Fine på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Sarah Cooper: Everything’s Fine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sarah Cooper: Everything’s Fine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sarah Cooper: Everything’s Fine, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sarah Cooper: Everything’s Fine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar