Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sarah Silverman: A Speck of Dust

Sarah Silverman: A Speck of Dust

30/05/2017 | Ingen kommentarer

Se Sarah Silverman: A Speck of Dust på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Liam Lynch
Skuespillere: Sarah Silverman
Spilletid: 71 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: I den første comedy-special efter sin nærdødsoplevelse er Sarah Silverman klar med en herlig blanding af sjove sandheder og pinlige øjeblikke.


Se Sarah Silverman: A Speck of Dust på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sarah Silverman: A Speck of Dust havde premiere på Netflix Danmark den 30. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sarah Silverman: A Speck of Dust ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sarah Silverman: A Speck of Dust herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sarah Silverman: A Speck of Dust er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sarah Silverman: A Speck of Dust stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar