Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sarajevo

15/01/2017 | Flixfilm

Sarajevo på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Drama, History, War
Instruktion: Andreas Prochaska, Kurt Mündl
Skuespillere: Florian Teichtmeister, Heino Ferch, Melika Foroutan
Spilletid: 98 min
Land: Austria, Czech Republic
Sprog: German, Serbo-Croatian
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En dommer, som står i spidsen for opklaringen af mordet på ærkehertug Franz Ferdinand, bliver selv mål for gerningsmændene.

Sarajevo havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sarajevo på YouTube.Se Sarajevo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sarajevo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sarajevo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sarajevo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sarajevo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar