Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sarajevo

15/01/2017 | Flixfilm

Se Sarajevo på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, History, War
Instruktør: Kurt Mündl, Andreas Prochaska
Skuespillere: Radek Balcárek, Christoph Bittenauer, Tereza Blazková, Mateusz Dopieralski
Spilletid: 98 min
Land: Austria, Czech Republic
Sprog: Serbo-Croatian, German
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En dommer, som står i spidsen for opklaringen af mordet på ærkehertug Franz Ferdinand, bliver selv mål for gerningsmændene.


Se Sarajevo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSarajevo havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sarajevo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sarajevo herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sarajevo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sarajevo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar