Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sara’s Notebook

Sara’s Notebook

26/05/2018 | Flixfilm

Se Sara’s Notebook på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Beatriz Batarda, António Durães, Albano Jerónimo, Rita Blanco
Spilletid: 40 min
Land: Portugal
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 8.6

Handling: En naiv advokat fra Madrid rejser til Afrika for at lede efter sin lillesøster, som er blevet væk i et område af Congo, der er præget af vold og stridigheder.

Sara’s Notebook (Saras notesbog) havde premiere på Netflix Danmark den 26. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Sara’s Notebook på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sara’s Notebook (Saras notesbog) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sara’s Notebook stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sara’s Notebook, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sara’s Notebook (Saras notesbog) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar