Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sara’s Notebook

Sara’s Notebook

26/05/2018 | Flixfilm

Se Sara’s Notebook på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Beatriz Batarda, António Durães, Albano Jerónimo, Rita Blanco
Spilletid: N/A
Land: Portugal
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 8.7

Beskrivelse: En naiv advokat fra Madrid rejser til Afrika for at lede efter sin lillesøster, som er blevet væk i et område af Congo, der er præget af vold og stridigheder.


Se Sara’s Notebook på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSara’s Notebook (Saras notesbog) havde premiere på Netflix Danmark den 26. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sara’s Notebook (Saras notesbog) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sara’s Notebook herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sara’s Notebook (Saras notesbog) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sara’s Notebook stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar