Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sardar Ka Grandson

Sardar Ka Grandson

18/05/2021 | Flixfilm

Sardar Ka Grandson på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Kaashvi Nair
Skuespillere: Rakul Preet Singh, John Abraham, Aditi Rao Hydari
Spilletid: 139 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 4.2

Handling: Et dedikeret barnebarns mission om at genforene sin skrantende bedstemor med hendes barndomshjem bliver til en kompliceret, komisk og meget lang rejse.

Sardar Ka Grandson havde premiere på Netflix Danmark den 18. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sardar Ka Grandson på YouTube.Se Sardar Ka Grandson på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sardar Ka Grandson ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sardar Ka Grandson stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sardar Ka Grandson, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sardar Ka Grandson er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar