Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » SAS: Red Notice

SAS: Red Notice

27/08/2021 | Flixfilm

Se SAS: Red Notice på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Thriller
Instruktion: Magnus Martens
Skuespillere: Sam Heughan, Ruby Rose, Andy Serkis
Spilletid: 124 min
Land: United Kingdom, Hungary, Netherlands, Switzerland
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 5.1

Handling: En elitesoldat på rejse fra London til Paris med sin kæreste træder i karakter, da bevæbnede lejesoldater kaprer deres tog.

SAS: Red Notice havde premiere på Netflix Danmark den 27. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se SAS: Red Notice på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om SAS: Red Notice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at SAS: Red Notice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame SAS: Red Notice, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til SAS: Red Notice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar