Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Satanic

14/05/2017 | Flixfilm

Se Satanic på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Horror
Instruktør: Jeffrey G. Hunt
Skuespillere: Sarah Hyland, Steven Krueger, Justin Chon, Clara Mamet
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.6

Beskrivelse: Fire unge studerende på vej til Coachella-festivalen bliver fristet til at tage en omvej til nogle okkulte gerningssteder. Det kan afspore deres tur – og deres liv.


Se Satanic på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSatanic havde premiere på Netflix Danmark den 14. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Satanic ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Satanic herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Satanic er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Satanic stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar