Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Satan’s Little Helper

Satan’s Little Helper

04/03/2015 | Flixfilm

Se Satan’s Little Helper på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Horror, Thriller
Instruktør: Kim Chapiron
Skuespillere: Vincent Cassel, Olivier Barthélémy, Roxane Mesquida, Nico Le Phat Tan
Spilletid: 94 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Mens en dreng er ude at rasle under Halloween, hjælper han uden at vide det en seriemorder, der er klædt ud som en figur fra knægtens yndlingscomputerspil.


Se Satan’s Little Helper på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSatan’s Little Helper havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Satan’s Little Helper ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Satan’s Little Helper herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Satan’s Little Helper er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Satan’s Little Helper stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar