Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Satan’s Little Helper

Satan’s Little Helper

04/03/2015 | Ingen kommentarer

Se Satan’s Little Helper på Netflix

Indspilningsår: 1971
Genre: Horror
Instruktør: Don Henderson
Skuespillere: Michael Berry, Emby Mellay, Lee Amber, Yvonne Winslow
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.2

Resumé: Mens en dreng er ude at rasle under Halloween, hjælper han uden at vide det en seriemorder, der er klædt ud som en figur fra knægtens yndlingscomputerspil.


Se Satan’s Little Helper på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Satan’s Little Helper havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Satan’s Little Helper ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Satan’s Little Helper herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Satan’s Little Helper er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Satan’s Little Helper stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore