Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Satrangi Re

Satrangi Re

20/12/2019 | Flixfilm

Se Satrangi Re på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Music, Musical
Instruktion: Aditya Sarpotdar
Skuespillere: Siddharth Chandekar, Bhushan Pradhan, Soumil Shringarpure
Spilletid: 135 min
Land: India
Sprog: Marathi
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Venner i deres sidste universitetsår overvejer deres bands fremtid, mens de kæmper med kærlighed, arbejde, familie og identitet.

Satrangi Re havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Satrangi Re på YouTube.Se Satrangi Re på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Satrangi Re ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Satrangi Re stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Satrangi Re, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Satrangi Re er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar