Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Satrangi Re

Satrangi Re

20/12/2019 | Flixfilm

Se Satrangi Re på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Music, Musical
Instruktør: Aditya Sarpotdar
Skuespillere: Siddharth Chandekar, Vidyadhar Joshi, Amruta Khanvilkar, Adinath Kothare
Spilletid: N/A
Land: India
Sprog: Marathi
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Venner i deres sidste universitetsår overvejer deres bands fremtid, mens de kæmper med kærlighed, arbejde, familie og identitet.


Se Satrangi Re på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Satrangi Re havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Satrangi Re ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Satrangi Re:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Satrangi Re er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Satrangi Re stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar