Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Satria Heroes: Revenge of the Darkness

Satria Heroes: Revenge of the Darkness

11/09/2020 | Flixfilm

Se Satria Heroes: Revenge of the Darkness på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Kenzô Maihara, Amandha Wyanto
Skuespillere: Abio Abie, Adhitya Alkatiri, Stella Cornelia, Rayhan Febrian
Spilletid: N/A
Land: Indonesia
Sprog: Indonesian
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En superhelt genopbygger samfundet i et parallelt univers, men må vende tilbage til Jorden for at hjælpe sin lige så stærke ven med at forsvare planeten mod onde rivaler.

Satria Heroes: Revenge of the Darkness havde premiere på Netflix Danmark den 11. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Satria Heroes: Revenge of the Darkness på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Satria Heroes: Revenge of the Darkness ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Satria Heroes: Revenge of the Darkness stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Satria Heroes: Revenge of the Darkness, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Satria Heroes: Revenge of the Darkness er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar