Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Saturday Morning All Star Hits!

Saturday Morning All Star Hits!

10/12/2021 | Flixfilm

Saturday Morning All Star Hits! på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Animation, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kyle Mooney, Ben Jones, Eric Bauza
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Denne blanding af live-action og animationsfilm for voksne er en hyldest til 80'erne og 90'ernes kultserier.

Saturday Morning All Star Hits! (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Saturday Morning All Star Hits! på YouTube.Se Saturday Morning All Star Hits! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Saturday Morning All Star Hits! (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Saturday Morning All Star Hits! (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Saturday Morning All Star Hits!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Saturday Morning All Star Hits! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar