Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Saudi Arabia Uncovered

Saudi Arabia Uncovered

15/05/2017 | Ingen kommentarer

Se Saudi Arabia Uncovered på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Skjulte kameraer afslører offentlige piskninger, henrettelser og anden brutalitet i Saudi-Arabien, og vi møder de personer, der risikerer deres liv for at ændre på det.


Se Saudi Arabia Uncovered på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Saudi Arabia Uncovered havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Saudi Arabia Uncovered ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Saudi Arabia Uncovered herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Saudi Arabia Uncovered er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Saudi Arabia Uncovered stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar