Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Saudi Arabia Uncovered

Saudi Arabia Uncovered

15/05/2017 | Flixfilm

Se Saudi Arabia Uncovered på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Skjulte kameraer afslører offentlige piskninger, henrettelser og anden brutalitet i Saudi-Arabien, og vi møder de personer, der risikerer deres liv for at ændre på det.


Se Saudi Arabia Uncovered på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSaudi Arabia Uncovered havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Saudi Arabia Uncovered ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Saudi Arabia Uncovered herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Saudi Arabia Uncovered er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Saudi Arabia Uncovered stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar