Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sausage Party

Sausage Party

02/08/2018 | Flixfilm

Se Sausage Party på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Fantasy
Instruktør: Greg Tiernan, Conrad Vernon
Skuespillere: Alistair Abell, Iris Apatow, Sugar Lyn Beard, Michael Cera
Spilletid: 89 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Efter at have gjort en grusom opdagelse om livet uden for supermarkedet, kæmper en dejlig pølse for at redde sine venner i denne sorte komedie.


Se Sausage Party på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSausage Party havde premiere på Netflix Danmark den 2. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sausage Party ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sausage Party herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sausage Party er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sausage Party stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar