Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Savage Beauty

Savage Beauty

12/05/2022 | Flixfilm

Savage Beauty på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Rosemary Zimu, Dumisani Mbebe, Nthati Moshesh
Spilletid: 1 min
Land: South Africa
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En mystisk kvinde søger hævn over sin tragiske fortid og bliver en del af en magtfuld familie, der hersker over et skønhedsimperium – og gemmer på dystre hemmeligheder.Se Savage Beauty på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Savage Beauty (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Savage Beauty på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Savage Beauty (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Savage Beauty (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Savage Beauty, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Savage Beauty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar