Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Savage Dog

Savage Dog

01/08/2017 | Flixfilm

Se Savage Dog på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Drama
Instruktør: Jesse V. Johnson
Skuespillere: Scott Adkins, Marko Zaror, JuJu Chan, Cung Le
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Beskrivelse: En tidligere professionel bokser, der afsoner en straf i en brutal arbejdslejr, må kæmpe mod utrolige odds for at genvinde sin frihed og hævne en voldshandling.


Se Savage Dog på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSavage Dog (Køter) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Savage Dog (Køter) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Savage Dog herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Savage Dog (Køter) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Savage Dog stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar