Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Savage Dog

Savage Dog

01/08/2017 | Ingen kommentarer

Se Savage Dog på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Drama
Instruktør: Jesse V. Johnson
Skuespillere: Scott Adkins, Marko Zaror, JuJu Chan, Cung Le
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Resumé: En tidligere professionel bokser, der afsoner en straf i en brutal arbejdslejr, må kæmpe mod utrolige odds for at genvinde sin frihed og hævne en voldshandling.


Se Savage Dog på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Savage Dog (Køter) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Savage Dog (Køter) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Savage Dog herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Savage Dog (Køter) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Savage Dog stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar