Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Savage Rhythm

Savage Rhythm

02/03/2022 | Flixfilm

Savage Rhythm på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Drama, Music
Instruktion: N/A
Skuespillere: Olivia Castanho, Brooke Newton, Paulina Dávila
Spilletid: N/A
Land: Colombia
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.2

Handling: To danseres forskellige verdener støder sammen både på og udenfor dansegulvet i Colombia, da deres ambitioner om succes får dem på afveje.

Savage Rhythm (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Savage Rhythm på YouTube.Se Savage Rhythm på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Savage Rhythm (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Savage Rhythm (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Savage Rhythm, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Savage Rhythm er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar