Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Savages

31/12/2020 | Flixfilm

Savages på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Oliver Stone
Skuespillere: Aaron Taylor-Johnson, Taylor Kitsch, Blake Lively
Spilletid: 131 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Da et mexicansk narkokartel prøver at overtage deres potforretning i Californien og bortfører deres fælles kæreste, sætter Ben og Chon alt på spil for at kæmpe imod.

Savages havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Savages på YouTube.Se Savages på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Savages ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Savages stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Savages, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Savages er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar