Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Savages

17/04/2019 | Flixfilm

Se Savages på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Oliver Stone
Skuespillere: Blake Lively, Taylor Kitsch, Aaron Taylor-Johnson, Jana Banker
Spilletid: 131 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Da et mexicansk narkokartel prøver at overtage deres potforretning i Californien og bortfører deres fælles kæreste, sætter Ben og Chon alt på spil for at kæmpe imod.


Se Savages på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSavages havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Savages ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Savages herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Savages er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Savages stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar