Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Save the Last Dance

Save the Last Dance

24/08/2016 | Flixfilm

Save the Last Dance på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktion: Thomas Carter
Skuespillere: Julia Stiles, Sean Patrick Thomas, Kerry Washington
Spilletid: 112 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En spirende ballerina flytter til et primært sort kvarter og indleder et forhold med en sort klassekammerat, der deler hendes kærlighed til dansen.

Save the Last Dance havde premiere på Netflix Danmark den 24. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Save the Last Dance på YouTube.Se Save the Last Dance på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Save the Last Dance ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Save the Last Dance stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Save the Last Dance, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Save the Last Dance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar