Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Save the Last Dance

Save the Last Dance

24/08/2016 | Ingen kommentarer

Se Save the Last Dance på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktør: Thomas Carter
Skuespillere: Julia Stiles, Sean Patrick Thomas, Kerry Washington, Fredro Starr
Spilletid: 112 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: En spirende ballerina flytter til et primært sort kvarter og indleder et forhold med en sort klassekammerat, der deler hendes kærlighed til dansen.


Se Save the Last Dance på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Save the Last Dance havde premiere på Netflix Danmark den 24. august, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Save the Last Dance ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Save the Last Dance herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Save the Last Dance er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Save the Last Dance stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar