Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Saved by the Bell

Saved by the Bell

01/03/2015 | Flixfilm

Saved by the Bell på Netflix

Produktionsår: 1989–1992
Genre: Comedy, Family, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Mark-Paul Gosselaar, Mario Lopez, Dustin Diamond
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Bayside High er centrum for masser af sjov, romantik og endda lidt uddannelse for de bedste venner Zack, Kelly, Slater, Jessie, Screech og Lisa.

Saved by the Bell havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Saved by the Bell på YouTube.Se Saved by the Bell på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Saved by the Bell ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Saved by the Bell stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Saved by the Bell, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Saved by the Bell er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar