Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Saved by the Bell

Saved by the Bell

01/03/2015 | Flixfilm

Se Saved by the Bell på Netflix

Indspilningsår: 1989–1992
Genre: Comedy, Family, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mark-Paul Gosselaar, Mario Lopez, Dustin Diamond, Lark Voorhies
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Bayside High er centrum for masser af sjov, romantik og endda lidt uddannelse for de bedste venner Zack, Kelly, Slater, Jessie, Screech og Lisa.


Se Saved by the Bell på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSaved by the Bell havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Saved by the Bell ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Saved by the Bell herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Saved by the Bell er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Saved by the Bell stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar