Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Saverio Raimondo: Il Satiro Parlante

Saverio Raimondo: Il Satiro Parlante

17/05/2019 | Ingen kommentarer

Se Saverio Raimondo: Il Satiro Parlante på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Saverio Raimondo
Spilletid: 53 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Den italienske komiker og satiriker Saverio Raimondo underholder et publikum i Milano med fortællinger om sin adfærd online, akavede skader og skræmmende flyveture.


Se Saverio Raimondo: Il Satiro Parlante på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Saverio Raimondo: Il Satiro Parlante havde premiere på Netflix Danmark den 17. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Saverio Raimondo: Il Satiro Parlante ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Saverio Raimondo: Il Satiro Parlante herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Saverio Raimondo: Il Satiro Parlante er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Saverio Raimondo: Il Satiro Parlante stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore