Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Saverio Raimondo: Il Satiro Parlante

Saverio Raimondo: Il Satiro Parlante

17/05/2019 | Ingen kommentarer

Se Saverio Raimondo: Il Satiro Parlante på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Saverio Raimondo
Spilletid: 53 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 5.5

Resumé: Den italienske komiker og satiriker Saverio Raimondo underholder et publikum i Milano med fortællinger om sin adfærd online, akavede skader og skræmmende flyveture.


Se Saverio Raimondo: Il Satiro Parlante på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Saverio Raimondo: Il Satiro Parlante havde premiere på Netflix Danmark den 17. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Saverio Raimondo: Il Satiro Parlante ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Saverio Raimondo: Il Satiro Parlante herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Saverio Raimondo: Il Satiro Parlante er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Saverio Raimondo: Il Satiro Parlante stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar