Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Saving Capitalism

Saving Capitalism

21/11/2017 | Flixfilm

Se Saving Capitalism på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Jacob Kornbluth, Sari Gilman(co-director)
Skuespillere: Robert Reich
Spilletid: 73 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Tidligere beskæftigelsesminister Robert Reich møder amerikanere fra alle samfundslag, mens han fortæller om en stor omvæltning i landets økonomi.


Se Saving Capitalism på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSaving Capitalism havde premiere på Netflix Danmark den 21. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Saving Capitalism ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Saving Capitalism herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Saving Capitalism er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Saving Capitalism stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar