Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Saving Face

Saving Face

22/04/2014 | Flixfilm

Se Saving Face på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Alice Wu
Skuespillere: Michelle Krusiec, Joan Chen, Lynn Chen, Jin Wang
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English, Mandarin, Shanghainese
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Denne dokumentar følger en britisk-pakistansk plastikkirurg, som tager til Pakistan for at tilbyde sin ekspertise til kvindelige ofre for syreangreb.


Se Saving Face på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSaving Face havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Saving Face ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Saving Face herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Saving Face er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Saving Face stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar