Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Saving Mr. Banks

Saving Mr. Banks

25/08/2015 | Flixfilm

Saving Mr. Banks på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Biography, Comedy, Drama
Instruktion: John Lee Hancock
Skuespillere: Emma Thompson, Tom Hanks, Annie Rose Buckley
Spilletid: 125 min
Land: United Kingdom, Australia, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Da Walt Disney prøver at få fat i rettighederne til børneklassikeren Mary Poppins, viser bogens forfatter sig at være en hård nød at knække.

Saving Mr. Banks havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Saving Mr. Banks på YouTube.Se Saving Mr. Banks på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Saving Mr. Banks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Saving Mr. Banks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Saving Mr. Banks, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Saving Mr. Banks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar