Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Saving Private Ryan

Saving Private Ryan

01/10/2021 | Flixfilm

Saving Private Ryan på Netflix

Produktionsår: 1998
Genre: Drama, War
Instruktion: Steven Spielberg
Skuespillere: Tom Hanks, Matt Damon, Tom Sizemore
Spilletid: 169 min
Land: United States
Sprog: English, French, German, Czech
IMDb-karakter: 8.6

Handling: Saving Private Ryan fortælles af en deling amerikanske soldater og begynder med D-dagsinvasionen. Derefter begiver mændene sig ud på en farlig mission.

Saving Private Ryan havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Saving Private Ryan på YouTube.Se Saving Private Ryan på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Saving Private Ryan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Saving Private Ryan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Saving Private Ryan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Saving Private Ryan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar