Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Saving Private Ryan

Saving Private Ryan

15/09/2019 | Ingen kommentarer

Se Saving Private Ryan på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Drama, War
Instruktør: Steven Spielberg
Skuespillere: Tom Hanks, Tom Sizemore, Edward Burns, Barry Pepper
Spilletid: 169 min
Land: USA
Sprog: English, French, German, Czech
IMDb-karakter: 8.6

Resumé: Saving Private Ryan fortælles af en deling amerikanske soldater og begynder med D-dagsinvasionen. Derefter begiver mændene sig ud på en farlig mission.


Se Saving Private Ryan på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Saving Private Ryan havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Saving Private Ryan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Saving Private Ryan herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Saving Private Ryan er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Saving Private Ryan stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar