Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Saving Sally

Saving Sally

15/10/2020 | Flixfilm

Saving Sally på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Animation, Drama, Fantasy
Instruktion: Avid Liongoren
Skuespillere: Rhian Ramos, Enzo Marcos, TJ Trinidad
Spilletid: 94 min
Land: Philippines
Sprog: English, Filipino
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En dagdrømmende tegneseriekunstneres ubesvarede kærlighed til sin bedste ven fremmer hans fantasi og hans forsøg på at redde hende fra hendes helvedes hjemmeliv.

Saving Sally havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Saving Sally på YouTube.Se Saving Sally på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Saving Sally ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Saving Sally stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Saving Sally, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Saving Sally er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar