Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Saving Sally

Saving Sally

15/10/2020 | Flixfilm

Se Saving Sally på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Drama, Fantasy
Instruktør: Avid Liongoren
Skuespillere: Rhian Ramos, Enzo Marcos, TJ Trinidad, Archie Adamos
Spilletid: 94 min
Land: Philippines
Sprog: English, Filipino
IMDb-karakter: 8.5

Handling: En dagdrømmende tegneseriekunstneres ubesvarede kærlighed til sin bedste ven fremmer hans fantasi og hans forsøg på at redde hende fra hendes helvedes hjemmeliv.Se Saving Sally på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Saving Sally havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Saving Sally ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Saving Sally:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Saving Sally er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Saving Sally stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar