Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Saving Silverman

Saving Silverman

01/02/2018 | Flixfilm

Se Saving Silverman på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Comedy, Crime, Romance
Instruktør: Dennis Dugan
Skuespillere: Steve Zahn, Jack Black, Jason Biggs, Amanda Peet
Spilletid: 90 min
Land: USA, Australia
Sprog: English, Thai
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Wayne og J.D. sætter alle kræfter ind på at forhindre, at deres kammerat Darren gifter sig med den forkerte kvinde.


Se Saving Silverman på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Saving Silverman havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Saving Silverman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Saving Silverman:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Saving Silverman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Saving Silverman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar