Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Saw VI

01/12/2013 | Flixfilm

Se Saw VI på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Kevin Greutert
Skuespillere: Tobin Bell, Costas Mandylor, Mark Rolston, Betsy Russell
Spilletid: 90 min
Land: Canada, USA, UK, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Selvom "The Jigsaw Killer" ikke længere er blandt de levende, må rædslerne fortsætte, indtil verden har fattet hans budskab.


Se Saw VI på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSaw VI havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Saw VI ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Saw VI herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Saw VI er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Saw VI stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar